ARNO XXL 2.0 CATFISH ZSINÓR 0,50 MM 400 M

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

  • Külső raktáron

Cikkszám: EF-30008-950

Gyártó: ARNO

Szállítás: 1-3 munkanap

Eredeti ár: 4 065 Ft2 390 Ft [-41%]

Termékismertető

Cikkszám: 30008-950
Átmérő: 0,50 mm
Hossz: 400 m
Szakítószilárdság: 22,5 kg

Arno XXL 2.0 Catfish zsinór

Az Arno márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez a folyó vagy akár állóvízi harcsázásra is alkalmas monofil zsinór.

Kivételes szakítóval rendelkező, kopásálló, jól közvetítő tökéletes harcsázó főzsinór.

Kuttyogatáshoz és egyéb harcsázó módszerekhez is ajánlott nagyhalas variáns.

Az ARNO XXL 2.0 CATFISH ZSINÓR 0,50 MM 400 M egy olyan horgászzsinór, amelyet speciálisan nagyhalas horgászathoz terveztek. A termék előnyei közé tartozik az erős és tartós anyag, amelyből készült, valamint a hosszú távolságokra való kiváló alkalmasság.

A zsinór vastagsága 0,50 mm, és hossza 400 méter. Ezek az adatok azt jelentik, hogy a zsinór nagyobb halak fogására alkalmas, és a hossza lehetővé teszi a hosszú távolságból való horgászatot is. Ez különösen fontos a nagyhalas horgászatban, ahol a halak általában mélyebben tartózkodnak, és nagyobb távolságból kell elérni őket.

Az ARNO XXL 2.0 CATFISH ZSINÓR 0,50 MM 400 M további előnyei közé tartozik a kiváló kopásállóság és a magas terhelhetőség. A zsinór anyaga tartós és ellenálló, ami lehetővé teszi a hosszabb ideig tartó használatot. Ezen felül, a zsinór magas terhelhetősége azt jelenti, hogy nagyobb halakat is könnyedén lehet vele fogni.

Az ARNO XXL 2.0 CATFISH ZSINÓR 0,50 MM 400 M egy nagyon rugalmas és könnyen kezelhető zsinór. A zsinór könnyen lecsúszik a botról, és nem csavarodik össze, ami lehetővé teszi a zavartalan horgászatot. A zsinór rugalmassága azt is jelenti, hogy könnyedén lehet vele érzékelni a halakat, ami nagyon fontos a horgászat során.

Az ARNO XXL 2.0 CATFISH ZSINÓR 0,50 MM 400 M egy olyan termék, amelyet a nagyhalas horgászoknak ajánlunk. A termék kiváló minőségű anyagból készült, és elég hosszú ahhoz, hogy a nagyhalakat nagyobb távolságból is el lehessen érni. A zsinór könnyen kezelhető, rugalmas és elég erős ahhoz, hogy a nagyobb halakat is könnyedén lehessen vele fogni. Összességében tehát az ARNO XXL 2.0 CATFISH ZSINÓR 0,50 MM 400 M egy olyan termék, amely minden nagyhalas horgásznak ajánlott.

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák