Feeder stopper "M"

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

  • Készleten

Cikkszám: TM-TM644

Gyártó: TOPMIX

Szállítás: 1-5 munkanap

590 Ft

Termékismertető

Hosszúelőkés feeder horgászathoz készített, gubancolódást megakadályozó speciális gumiharang és ütköző. A főzsinór és a gubancgátló, vagy a főzsinór és a power gum összekötését tudjuk vele letakarni, megakadályozva ezzel az előke gubancolódását. Ezzel együtt a kosár ütközője is lesz.  Három méretben, "M", "L" és "XL" kapnató. 

A TOPMIX Feeder stopper "M" egy kiváló minőségű uszorögzítő, amely megkönnyíti a horgászatot és növeli a halak fogásának esélyét. A termék egyedülálló tulajdonságai és előnyei miatt a horgászok kedvencévé vált.

A Feeder stopper "M" mérete 0,8 cm átmérőjű és 0,5 cm magas, így könnyedén elfér a legtöbb uszón. Az átlátszó színnek köszönhetően a stoppert alig lehet észrevenni a vízben, így nem tántorítja el a halakat.

Ez a kiváló minőségű uszorögzítő tökéletesen illeszkedik a legtöbb feeder uszón, és biztosítja, hogy az uszó mindig a helyén maradjon. A stopper kialakítása miatt az uszó nem tud lecsúszni a zsinórról, így a horgászoknak nem kell aggódniuk azzal kapcsolatban, hogy az uszó eltűnik a vízben.

A TOPMIX Feeder stopper "M" további előnye, hogy rendkívül tartós anyagból készült, így hosszú élettartammal rendelkezik, és ellenáll a víz és az időjárás viszontagságainak is. A stopper használata nem igényel különösebb szaktudást, így bármelyik kezdő vagy haladó horgász könnyedén használhatja.

A Feeder stopper "M" használata rendkívül egyszerű. Az uszót egyszerűen kell áthúzni a stopperen, majd a zsinór végét a stopperre kell csomózni. Ezzel a módszerrel az uszó biztonságosan rögzítve van, és a horgászok könnyedén nyomon követhetik a halak mozgását.

Összességében a TOPMIX Feeder stopper "M" a horgászok egyik legjobb barátja lehet. A termék kiváló minőségű, tartós, egyszerűen használható, és nem akadályozza a halakat. A stopper további előnye, hogy az átlagosnál nagyobb méretű uszókhoz is használható, így a horgászok széles körének ajánlható. Ha szeretnél több halat fogni, akkor mindenképpen érdemes kipróbálni a TOPMIX Feeder stopper "M" termékét!

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák