Frenetic Gumis Gyöngy

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

  • Külső raktáron

Cikkszám: BP-03 906005

Gyártó: FRENETIC

Szállítás: 1-5 munkanap

80 Ft

Termékismertető

Rendeld meg most!

A FRENETIC Gumis Gyöngy a horgászok számára kifejlesztett kiváló minőségű termék, amely azért lett tervezve, hogy segítsen a horgászoknak a könnyebb és hatékonyabb halászatban. Ez a különleges gumis gyöngy kiváló minőségű alapanyagokból készült, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és a megfelelő ellenállást a környezeti hatásokkal szemben.

A FRENETIC Gumis Gyöngy különlegessége az, hogy rugalmas anyagának köszönhetően könnyedén alkalmazkodik a horoghoz, így biztosítva a hatékonyabb és biztonságosabb halászatot. A rugalmas anyagának köszönhetően a hal nem tud menekülni és így a horgászok könnyebben tudják a halat kifogni. A gumis gyöngy egy olyan termék, amely különösen a kis halak horogra akadásában segít, így a horgászok kisebb halakat is tudnak fogni.

A FRENETIC Gumis Gyöngy a horgászok számára ideális eszköz, amely segít a halak könnyebb és hatékonyabb megszerzésében. A termék mérete 8 milliméter, így kis mérete ellenére is hatékonyan működik. A termék nemcsak hatékony, hanem tartós is, így hosszú élettartamra számíthatunk.

A gumis gyöngy használata rendkívül egyszerű, így a kezdő horgászok is könnyedén használhatják. A termék kiváló minőségű és megbízható, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a termék hatékonyan működik majd.

Összefoglalva, a FRENETIC Gumis Gyöngy egy kiváló minőségű és hatékony eszköz, amely segíti a horgászokat a könnyebb és hatékonyabb halászatban. A termék mérete 8 milliméter, amely kis mérete ellenére is hatékonyan működik. A termék kiváló minőségű alapanyagokból készült, így hosszú élettartamra számíthatunk. A gumis gyöngy használata rendkívül egyszerű, így a kezdő horgászok is könnyedén használhatják. A termék egy olyan eszköz, amely segít a halak könnyebb és hatékonyabb megszerzésében.

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák