Frenetic Úszórögzítő

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

  • Készleten

Cikkszám: BP-03 4672000

Gyártó: FRENETIC

Szállítás: 1-5 munkanap

150 Ft

Termékismertető

Rendeld meg most!

Az úszók cserélgetése, áthelyezése és rögzítése horgászat közben sokszor okozhat bosszúságot és időveszteséget. Azonban a Frenetic Úszórögzítővel ezt a problémát könnyedén meg lehet oldani, és a horgászat folytatására lehet koncentrálni.

Ez a kiváló minőségű eszköz lehetővé teszi, hogy az úszókat precízen rögzítsük és állítsuk be, így a halak észrevételezése és a horgászat hatékonysága is növekszik. A Frenetic Úszórögzítő tökéletesen alkalmazkodik az úszók méretéhez, így bármilyen típusú úszóhoz könnyedén használható.

A Frenetic Úszórögzítő kiválóan működik minden típusú halászmódszerhez, beleértve a match horgászatot, a feederezést, a pellet horgászatot és a picker horgászatot is. Az eszköz kialakítása és anyaga miatt könnyedén használható, és az úszók rögzítése is rendkívül egyszerű.

A Frenetic Úszórögzítő kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú élettartamú és tartós. Az eszköz mérete 7,5 cm x 2,5 cm x 1,5 cm, így könnyen elfér a horgászfelszerelés táskájában vagy dobozában.

A termék előnyei közé tartozik, hogy az úszók cseréléséhez és rögzítéséhez nincs szükség semmilyen különleges eszközre, így a horgászat során időt és energiát takaríthatunk meg. A Frenetic Úszórögzítő segítségével az úszók rögzítése és beállítása gyorsan és egyszerűen elvégezhető.

A Frenetic Úszórögzítő egy olyan eszköz, amelyet minden horgásznak érdemes kipróbálni. A könnyű használhatóság és a kiváló minőségű anyagok garantálják, hogy ez az eszköz hosszú távon is kiválóan fog működni. Csak helyezze az úszót a Frenetic Úszórögzítőbe, és állítsa be a kívánt magasságra - így a horgászat élvezetesebb és hatékonyabb lesz, és a halak könnyebben találnak el a horogra.

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák